Webontwerp en -onderhoud
@-mail:info@mijn-site.nl
Tel.: (06) 51 37 22 38

Startpagina

Afbeelding Op deze pagina geven wij u een aantal weblinks waarvan wij denken dat ze handig zijn om paraat te hebben. Heeft u een link waarvan u denkt dat die hier een plaatsje verdient, mail de URL dan even naar ons. Alvast bedankt.

Disclaimer

© Mijn-Site.NL De websites die hier staan zijn eigendom van derden, Mijn-site.NL is niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites en/of de beschikbaarheid daarvan.

 Gezondheid

 Informatie paginas

 Inloggegevens gestolen

 Max Verstappen Wins

 Nieuwssites (IT)

 Ontwerpen Mijn-Site

 Overheid en Koninklijk huis

 PHP Programmeren

 PHP Scripts

Weblinks of Startpagina.

Op een pagina Weblinks kunt u links publiceren naar bevriende bedrijven of instellingen.

"Waarom moet ik dat doen?" horen wij u denken. De grote zoekmachines registreren ook welke websites naar U doorlinken. Hoe meer er dat zijn, hoe belangrijker u daardoor wordt en hoe hoger u in de zoeklijst komt te staan.

Dus, deze pagina is eigenlijk een ruilpagina. U vraagt aan een ander bedrijf om uw webpresentie op hun website te vermelden en als tegenprestatie zet u een link naar hun website op uw weblinkpagina.

Om u te kunnen laten zien wat de mogelijkheden zijn is deze Startpagina wat uitgebreider dan een standaard Weblinkpagina. Onze Portfoliopagina is een ander voorbeeld van weblinks.

Heeft u nog vragen over "onze" webpresentaties, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mijn-Site.NL
Grafisch Ontwerpbureau
Webontwerp & -onderhoud
Mijn-Site.NL - @-mail: info@mijn-site.nl - Tel.: 0651 37 22 38
Laatste wijziging: 12-08-2018